Electricitat

Confia en nosaltres per a l'electricitat de màxima qualitat amb un impacte positiu en el medi ambient.

En la nostra empresa d'energies renovables, ens enorgulleix oferir-te serveis d'electricitat de la més alta qualitat. Estem compromesos amb un futur sostenible i volem proporcionar-te una energia neta i renovable que no només satisfaci les teves necessitats, sinó que també et proporcioni beneficis .

A més, el nostre equip de professionals altament qualificats treballa de manera diligent per monitorar i mantenir els nostres sistemes. Realitzem controls i millorem constantment les nostres operacions per garantir que rebis un bon servei.

 

Plaques fotovoltàiques

Estem compromesos a oferir-te solucions solars de qualitat que et proporcionin els beneficis que busques. 

Les nostres plaques fotovoltàiques estan fabricades amb els materials de més alta qualitat. Aquestes tecnologies avançades garanteixen una eficiència màxima en la conversió de la llum solar en electricitat.

Sigui quina sigui la mida del teu projecte, des de petites instal·lacions residencials fins a grans parcs solars, disposem de solucions adaptades a les teves necessitats específiques.

Aerotèrmia

Compta amb nosaltres pels teus serveis d'aerotèrmia excepcionals i a mida.

La tecnologia de l'aerotèrmia és una opció excepcional per als teus sistemes de climatització. Mitjançant l'aprofitament de l'energia tèrmica continguda a l'aire exterior, aquests sistemes són capaços de generar calor per escalfar els espais durant els mesos més freds de l'any i produir aire fresc durant els mesos més calorosos. Això es tradueix en un estalvi energètic considerable en comparació amb els mètodes tradicionals de calefacció i refrigeració.

Altres serveis

A part dels serveis exposats anteriorment, també oferim una àmplia gamma de serveis per satisfer totes les teves necessitats:

Autoconsum

 Mitjançant les nostres solucions d'autoconsum, posarem l'energia al teu abast, permetent-te generar, emmagatzemar i utilitzar la teva pròpia electricitat renovable. 

Xarxes informàtiques

Som especialistes en la instal·lació de xarxes informàtiques.

Amb una combinació de coneixements tècnics avançats i una visió integral de les necessitats del teu negoci, implementem solucions de xarxa personalitzades per optimitzar la teva infraestructura informàtica.

Enllummenat públic

Oferim serveis d'instal·lació d'enllumenat públic per a municipis i espais públics. Amb un fort enfocament en l'eficiència energètica i la qualitat lumínica, implementem solucions d'enllumenat modernes i sostenibles

Porters automàtics

En la nostra empresa, oferim serveis d'instal·lació de porters automàtics per a residències, comunitats i empreses. Així mateix, ens assegurem que el teu porter automàtic funcioni de manera eficient i sense problemes.

 

Transformant el món amb energia renovable fiable i responsable.

Construint un futur sostenible, passa a l'energia renovable.